További sértettek tanúkénti kihallgatásával folytatódik a Kun-Mediátor-ügy tárgyalása január 18-án és 22-én a Szolnoki Törvényszéken - írja a törvényszék sajtóosztályára hivatkozva a Magyar Idők. Januárban 12 sértett kihallgatását tervezi a törvényszék eljáró tanácsa. Az ügyben elsőfokú ítélet 2018 őszére várható.

A vád szerint Dobrai Sándorné 767 ügyfelét 12 milliárd forinttal károsította meg. A bróker Marcsiként elhíresült asszony vallomást eddig nem tett a bíróságon, a lap szerint ezt egyelőre nem is tervezi. A váddal kapcsolatban tett észrevételében viszont kifogásolta a nyomozó hatóság munkáját: véleménye szerint ugyanis nem az igazság kiderítése volt a céljuk, csak az, hogy minél hamarabb lezárják az ügyet.

Az asszony bízik abban, hogy a bírósági eljárásban kiderül az ártatlansága, mert lehet, hogy hibázott, de bűnt nem akart elkövetni. Bróker Marcsi úgy véli, hogy a vád torzított adatokon alapul. Szerinte a pénz ugyan nem boldogít, de esztelenné teszi az embereket.

A törvényszék 1700 oldalas vádiratból és mintegy 60 ezer (!) oldalas nyomozati anyagból dolgozik - olvasható a Magyar Időkben.