A WAI Moment egy 4 százalékos alkoholtartalmú hard seltzer. Természetes gyümölcsaromával ízesített italkülönlegesség, mely nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószereket. A sörhöz hasonlóan készül, azzal a különbséggel, hogy a WAI Moment alapjául szolgáló fermentált almaalapot szén-dioxiddal és természetes ízesítőkkel dúsítjuk.

A Molson Coors Beverage Company új itala kevesebb, mint 99 kalóriát tartalmaz dobozonként és fiatalabb, városi környezetben élő felnőtteknek ajánlott.

“Egyértelmű törekvésünk, hogy a sörön túlmutató kategóriába lépjünk, és a WAI Moment egy újfajta élményt kínáljon a söreink kedvelőinek a közép- és kelet-európai piacon. Arra törekszünk, hogy új alternatívákat tudjunk nyújtani, új területeket fedezzünk fel” – idézi a Borsodi közleménye Sergey Yeskovot, a Molson Coors Beverage Company közép-kelet-európai régiójának igazgatóját.

A hard seltzer az egyik legnépszerűbb újfajta ital a világon, folyamatos növekedést produkálva az amerikai piacon. A WAI Moment egyidőben kerül bemutatásra a közép- és kelet-európai régió fogyasztóinak.

“A hard seltzerek a világ minden pontján egyre népszerűbbek, így az időzítés nem is lehetne alkalmasabb, hogy elhozzuk fogyasztóinknak a végtelen nyár érzését” – tette hozzá Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója.

A WAI Moment hamarosan országszerte elérhető lesz Magyarországon.