A G7 számításai szerint Mészáros Lőrinc tőzsdei vagyona 210 és 213 milliárd forint között lehet. Ez kevesebb, mint az év elején, mivel azóta inkább estek az árfolyamok. A polgármester látható vagyona mégsem lett kisebb: a most felértékelt építőipari vállalatban megtartott kisebbségi tulajdonrésze további 57,4 milliárddal növeli az ország valószínűleg leggazdagabb emberének vagyonát.

A PwC szerint ugyanis közel 120 milliárd forintot érnek a Mészáros-vagyont megalapozó cégek, a Mészáros és Mészáros, valamint az R-Kord. Mészáros Lőrinc ezen túl kiszervezte a Mediaworks-öt az Opus alól, és átrakta egy magáncégébe, a Talentisbe. A PwC értékelése szerint ez is ér tízmilliárd forintot. Hasonló mértékű vagyonra tett szerint Mészáros Lőrinc a Mátrai Erőmű részesedésének eladásából, illetve a 10 százalékos kisebbségi részesedés megtartásából.

Ez persze továbbra sem minden, hiszen a Mészáros-vagyon egy jelentős (a földek és más ingatlanok, az egyéb vélhetően hozzá köthető magántőkealapok, az egyelőre megtartott több tucatnyi cég, az ingóságok, a külföldi vállalkozások és a focicsapatok) jelentős része továbbra is egy nagyon nehezen átlátható céghálóban van elrejtve, így ezek értékét még nagyságrendileg sem könnyű megbecsülni.