Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás kitér arra, hogy a felszínen csak a lehajtó rámpák, a lépcsőházak, és a szellőzők jelennek meg. A mélygarázs befoglaló mérete a következő: 263x34 méter, a mélysége pedig 8,6 méter.

Az autók három szintet foglalnak el, de lesz egy nulladik szint is, ennek egy részébe növényeket telepítenek, míg a többi részen lesz a kerékpártároló és a WC, amelyet a térről is meg lehet közelíteni. Az elektromos autók töltői az első parkoló szinten lesznek.

Az általános parkolók száma 751, a mozgássérülteké 17, az elektromos autóké 24 lesz és 8 hely jut a telekocsiknak. Elfér a mélygarázsban még 71 motorkerékpár és 90 bicikli is.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt 8 évben legalább egy 18 ezer négyzetméteres földbe épített - a szárazsági követelményeknek megfelelő - építmény, vagy legalább egy városi környezetben terepszint alatti kialakításban elhelyezett legalább 500 férőhelyes gépjármű parkoló mélyépítési és szerkezetépítési kivitelezési munkára vonatkozó referenciája van.

Az ajánlatok benyújtási határideje január 16.