Az Iron Swim Kft. május 9-től más néven folytatja tovább: Katinka & Co néven fut tovább – szúrta ki az Mfor.hu, felhívva a figyelmet, hogy az idei évben ez már a második komoly változás Hosszú Katinka cégénél. Míg az úszóbajnok a többségi tulajdonosa a cégnek, míg vőlegénye, Layber-Gelencsér Máté a kisebbségi tulajdonos lett, az ügyvezetői feladatokat az átnevezett cégben május 9. óta Hosszú Ádám, Hosszú Katinka öccse látja el.

A lap megkereste Iron Swim PR-csapatát, ahonnan közölték, hogy a többi cég tevékenységét szeretnék az egykori Iron Swim Kft. alá rendelni, így a kft. főtevékenysége sem a sport, szabadidős tevékenység lesz, azaz így okafogyottá válik a névben korábban szereplő Swim megnevezés. 

Az Iron Swim Kft. által korábban működtett úszóiskola és úszóklub az Iron Swim Sportegyesület alatt folytatja tovább tevékenységét. 

A most már Katinka & Co Kft. az úszó cégei közül évek óta a legsikeresebb: a 2020-as üzleti évet például 455 millió forintos értékesítésből származó nettó árbevétellel zárta évet, amely mellett 313 millió forintos adózott eredményt könyvelt el. A 2021-es üzleti adatok még nem elérhetők.