A módosítást az ajánlatkérő Hungaroring Sport Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A paddock (box-utca) új épületének tervezésére március 16-án írta alá a szerződést az ajánlatkérő a három nyertessel. Ezek a következők voltak: S.A.M.O. Építésziroda Kft. és a DVM Group Kft, valamint a felcsúti Fejér Tervező és Mérnökiroda Kft. (Több ajánlat nem is érkezett a nyílt felhívásra.)

A tervezési díj növekedését - egyebek mellett - a következő póttervek elkészítése indokolja: a TV compound és 4 méter széles rámpa kialakítása, új gyalogos alagút kialakítása, 25 férőhelyes mélygarázs a Depo és a Paddock között, továbbá a Paddock épület traktusszélességének növelése 18-ról 21 méterre.

A Napi.hu áprilisban írt arról, hogy a régi paddock bontása után készül majd az új épület. Ebben 4 technikai- és 36 versenybox lesz, a verseny rendezéséhez szükséges - a FIA előírásoknak megfelelő - versenyirányítási központtal, továbbá médiacenterrel, vendéglátási és VIP területekkel, üzemeltetési és versenyirodákkal, tetőterasszal, illetve a paddock épület mögötti terület kibővítésével. Az utóbbi egy depó lesz, a motorhome-ok számára. Az új épület tervezett alapterülete 19 750 négyzetméter, 2 800 négyzetméter terasszal.