Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vásárlók online rendelés esetén hamarosan már a siófoki és balatonboglári átvételi pontokra is kérhetik termékeik kiszállítását, amelyeket a soroksári Ikea áruház lát el.

A mobil átvételi pontok újabb lehetőséget kínálnak a vásárlóknak, hogy kiválaszthassák, hol és mikor szeretnék átvenni a rendeléseiket - mondta Szabó Tamás, az Ikea Magyarország fulfillment vezetője.

A szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, mely 15 kilogrammos (kg) rendelésig 1 490 forintba, 200 kg-os kiszállítás felett pedig 9 990 forintba kerül.

A mobil átvételi pont igénybevételekor a vásárlók jelentősen kevesebbet fizetnek, mint a lakásba történő kiszállítás esetén. Például egy Strandmonf fotel rendelésekor körülbelül a felét, 200 kg feletti konyha esetén a szállítási díj háromnegyedét is megspórolja a megrendelő" - teszi hozzá Szabó Tamás.

A mobil átvételi pontokat a Gebruder Weiss logisztikai cég üzemelteti.

A győri, veszprémi és hajdúdorogi átvételi pontok tavaly nyitották meg, majd 2021. áprilisában indult el a szegedi helyszín. Emellett idén további hasonló pontok kialakítását tervezi Közép-, Délnyugat- és Kelet-Magyarországon holland székhelyű Ingka-csoporthoz tartozó áruházlánc.