Új szélessávú internet portfóliót vezetett be, megnövelt adatátviteli sebességekkel és duplájára emelt, 240 Mbit/s-os felső határral a UPC Magyarország Kft. Ez az idehaza elérhető legnagyobb sebesség. Az új Fiber Power csomag lakossági előfizetőknek 240/20 Mbit/s-os sebességet nyújt, a vállalati előfizetőknek 250/25 Mbps-ot kínál, 60 és 80 Mbit/s garantált minimális letöltési sebesség mellett. Az új portfólióban a legkisebb csomag sebessége 15 Mbit/s-ra nőtt.

A UPC Magyarország 2009-ben, az országban elsőként vezette be a több mint 100 Mbit/s-os, az ADSL maximumánál hatszor gyorsabb, újgenerációs internetet, miközben a legkisebb csomagot 10 Mbit/s-ra emelte. Azóta a UPC demonstrálta azt is, hogy a magas színvonalú Fiber Power hálózat ugyanezzel a technológiával akár 1 Gbit/s-os sebességre is képes. A UPC a mai naptól a duplájára emelte a legmagasabb internetes sebességet, új sebességhatárt állítva fel ezzel a magyarországi szélessávú piacon.

A UPC internet-szolgáltatásait használó háztartások havi átlagos adatforgalma 2009 óta a hatszorosára növekedett, és folyamatosan meghaladja az 50 GB-ot. Ugyanebben az időszakban az internethasználatra alkalmas készülékek száma is a háromszorosára nőtt a hazai otthonokban. "A 100 és 200 Megabit feletti sebességek néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlenek voltak. Időközben azonban már az otthonokban és az irodákban is egyre több eszköz (laptopok, tabletek, okostelefonok stb.) csatlakozik az internetre az asztali PC-k mellett, és az intenzívebb adatforgalmat bonyolító webes szolgáltatások elterjedése is jelentős keresletet eredményez.