Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Kult50 prémium magazin a mai magyar kultúra színes és aktuális lenyomatát kívánja adni. Először kerültek egy listába és kiemelésre azok a művészek és alkotók a klasszikus-, dzsessz- és világzene, a színház, a képzőművészet, a film és az irodalom világából, akikre vagy már mindenki odafigyel, vagy szeretne még jobban megismerni, hiszen a közelmúltban maradandót alkottak a saját területükön - foglalja össze célját a lapot kiadó Fidelio Media Kft.

A most megjelent magazinban Fáy Miklós, László Ferenc, Réz András, Stuber Andrea, Veiszer Alinda, Winkler Nóra és Zipernovszky Kornél mértékadó véleménye alapján állt össze - a rangsor nélküli, abc-rendben közzétett - ötvenes lista az alkotók portréival.

A lap második felében az olvasók pillanatképet kaphatnak a kulturális élet jelenéről: cikk készült többek közt a magas fokozatra kapcsolt kulturális beruházásokról, a magyar film nemzetközi sikereiről, a tehetséggondozásról, az állami és magán  kultúrafinanszírozásról, az új színészgenerációról, a cirkusz megújításáról, a gyerekirodalom új hullámáról, és interjút olvashatnak Zoboki Gábor Ybl-díjas építésszel, illetve Náray Tamás divattervezővel is.

A Kult50-ben megmutatjuk, hogy milyen sokszínű a magyar kultúra, és milyen sok tehetséges és a munkáját profin végző ember dolgozik benne - mondta Molnár Barbara főszerkesztő, a Fidelio Media print igazgatója.

A Kult50 magazin megvásárolható az újságárusító helyeken, a Mol-kutakon, vagy megrendelhető a kult50.hu oldalról.