Megállapodást kötött a UPC Direct szolgáltatója, az M7 Group, valamint az RTL Magyarország, melynek értelmében a műholdas szolgáltató folytatja az RTL csatornák terjesztését. Így az RTL Klub mellett marad az RTL elérhető teljes portfóliója (Cool, RTL Gold, RTLII, Film+, Sorozat+, RTL+ és Muzsika TV) is a csatornakínálatban.

Az egyezség szerint a felek a jövőben szélesítik is az együttműködést, így hamarosan a Film+ HD és az RTLII HD is megjelenik a kínálatban.
Ezen kívül a UPC Direct előfizetők számára is elérhetővé válik 2020 első felétől az RTL prémium streaming szolgáltatása, az RTL Most+. A közlemény szerint az együttműködés ezen részéről és annak technikai megvalósításáról további részleteket később közölnek.

A UPC Direct Now, valamint az HBO GO és a FilmBox Live után az RTL Most+ lesz a szolgáltató negyedik streaming szolgáltatása. Az RTL Most+-on prémium tartalmak is megtalálhatóak: film- és sorozatpremierek, melyek már a hagyományos televíziós bemutatást megelőzően láthatóvá válnak.