Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Egyedüli ajánlattevőként a DLA Piper Posztl, Nemescsói, Györfi-Tóth és Társai Ügyvédi Iroda végezhet jogi tanácsadást a Nemzeti Koncessziós Iroda (NKI) részére, nettó 100 millió forint keretösszeg erejéig – derül ki a tender eredményéből, melyet az ajánlatkérő Nemzeti Koncessziós Iroda közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda alá tartozó NKI - egyebek mellett - a következőkhöz kér jogi tanácsadást:

 

  • az egyes koncessziós tevékenységekre vonatkozó jogi-hatástanulmányok, koncessziós stratégiák kidolgozása, jogi döntés-előkészítő dokumentumok elkészítése,
  • közreműködés a koncessziós eljárásokra vonatkozó egységes vagy speciális jogi eljárásrend kialakításában,
  • a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói feladatok ellátása.

 

A közbeszerzés szerint szerződéskötéstől 2022. november 30-ig, de legfeljebb a rendelkezésre álló nettó 100 millió forint keretösszeg kimerüléséig tart, amely összeg 30 százalékáig vállal az ajánlatkérő lehívási kötelezettséget.

A nyertessel július 25-én kötött szerződést az NKI.

A Napi.hu májusban írt arról, hogy egyedüli ajánlattevőként a Réti, Várszegi és Társai Ügyvédi Iroda nyerte el a Nemzeti Koncessziós Iroda jogi tanácsadásra kiírt, 70 millió forintos keretösszegű közbeszerzését.