Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 23. játékhéten (ez 2022. június 6-12-ei hét volt) egy szerencsés játékos - két hét halmozódás után - 102 773 620 forintot nyert a Joker játékon. A nyereményért a mai napig nem jelentkezett senki, de a játékosnak még van négy napja péntekig, hogy beváltsa a nyertes szelvényt - hívja fel a figyelmet az állami szerencsejáték-szervező cég a közleményében.

Ebben az évben ez már a második ilyen eset, hogy valaki elfelejtette átvenni a nyereményét. A legutóbb februárban nyert valaki közel 150 millió forintot, azonban a rendelkezésre álló 90 nap alatt nem jelentkezett a nyereményéért, így a játék részvételi szabályzata alapján a Szerencsejáték Zrt. júliusban és augusztusban külön akciókat szervezett, illetve kiegészítette a már meglévő nyereményalapokat, hogy így juttassa vissza a játékosokhoz a fel nem vett összeget - áll a közleményben.

A társaság felhívja a lottózók figyelmét, hogy őrizzék meg a szelvényeiket és a számhúzás után minden esetben ellenőrizzék. Ez a Joker-nyeremény most még szeptember 9. 23:59-ig felvehető.