Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tender eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A kért szolgáltatásokat négy részre bontotta az ajánlatkérő. Az első a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok műszaki üzemeltetése, és a kapcsolódó szolgáltatások ellátása. Ezt a B+N Referencia Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. nyerte 330 millió forinttal.

A második rész a Szegedi Új Kézilabdacsarnok műszaki üzemeltetése, és a kapcsolódó szolgáltatások ellátása, ennek is a B+N Referencia Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. a nyertese 266,8 millió forinttal.

A harmadik rész a budapesti és szegedi helyszínen megtartandó eseményeken - fizetés ellenében - történő büfé szolgáltatást biztosítása volt. Ezt a szolgáltatást a RaMpART Gasztronómia Kft. nyújthatja 231 millió forintért.

Végül a negyedik rész az őrzés-védelmi szolgáltatások ellátása a budapesti és a szegedi helyszínen is. Ennek nyertese a VALTON-SEC Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., 524 millió forinttal.

A nyertesekkel december 6-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a közbeszerzésen az első és második részre a Fakultás FM Kft., a harmadik részre a Szépkilátás Vendéglátás Kft. és a FODY Event & Party Service Kft. A negyedik részben nem volt versenytársa a Valton-Sec Zrt.-nek.