Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hirdetmény nélküli tárgyalásos tender eredményét az ajánlatkérő DBC Dél-budai Centrum Projekt Beruházó és Ingatlanfejlesztő Zrt. tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben.

A tervpályázat során az első díjat a Noll Tamás nevével fémjelzett M-Teampannon Kft., míg a másodikat Rutkai Pál András építészmérnök nyerte el. Miután a tervpályázat nyertesei közül bárki jogosult a továbbtervezésre, arra nem kell külön nyílt tendert kiírni.

Az M-Teampannon Építészmérnöki Kft. feladata a következő:

  • a kiviteli tervdokumentáció és árazott költségvetés készítése,
  • a kivitelezési munkák közbeszerzéséhez szükséges műszaki közbeszerzési dokumentáció elkészítése,
  • a tervezői művezetés.

A nyertessel október 29-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Közös ajánlattevőként indultak a tenderen a következők: CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt., Rutkai Pál András egyéni vállalkozó, TSPC Technical Supervision and Planning Consulting Hungary Kft. és a Healing Spaces Kft.

Idén májusban a Magyar Közlönyben megjelent rendelet visszautal a tavaly áprilisi határozatra, amely a Dél-budai Centrumkórház létrehozásáról szólt. Ebben a kormány a beruházás megvalósítását egy közelebbről meg nem nevezett társaságra bízta. Ezt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek kellett létrehoznia 720 millió forint jegyzett tőkével. Az új rendelet szerint ez a DBC Dél-budai Centrum Projekt Beruházó és Ingatlanfejlesztő Zrt. lett.