Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.
A 32,3 hektáros telken felépülő csarnok nettó alapterülete 9 462 négyzetméter lesz. Egyidejűleg 2 408 nézőt fogadhat be. A szabványos kézilabda pálya mérete pedig 20x40 méteres. A parkolóban 482 autónak és 241 kerékpárnak jut hely. Külön közbeszerzés után épül meg a 44 akadálymentes VIP parkoló és a 3 autóbusz parkoló. A második ütemben készül majd egy 680 férőhelyes mobil lelátó is.

A nyertessel december 31-én kötött szerződést a BMSK.

Indult még a tenderen a nyíregyházi KERMI-SZOLG Kft., valamint közös ajánlattevőként a Debreceni Mélyépítő Holding Fővállalkozó és Tanácsadó Kft., és a nyíregyházi KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt. is.

A Napi.hu múlt év szeptemberében írt arról, hogy a budapesti székhelyű Nyírépszer Hungária Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. építheti meg Kisvárdán az idősek és rászorulók elhelyezését biztosító speciális központot, nettó 1 milliárd 932 millió forintért.