A Miniszterelnökség várba költözése miatt székhely nélkül maradt a Nemzeti Táncszínház. Új játszóhelyként a Millenárison kap helyet, az ottani E-jelű épület átalakításával lesz új otthona. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredmény tájékoztató ennek az épületnek a szükséges átalakítására kiírt tervezési és kivitelezési tender eredményét tartalmazza.

A nyertes feladata - a szerkezeti, funkcionális és belsőépítészeti felújítások, átalakítások mellett - jelentős gépészeti, épületvillamossági (erős és gyengeáramú rendszerek), valamint hang-, fény- és színháztechnikai kialakítások elvégzése.
A földszinti nagyterem befogadóképessége 382 fő lesz, a belmagassága pedig az akusztikai álmennyezetig 17,8 métert tesz ki.

A felhívásra két ajánlat érkezett, a nyertes közös ajánlattevő két zalai cég mellett a West Hungária Bau Kft. indult el a tenderen. Az értékelésnél a minőségi kritériumok 100, míg az ár 50 súlyszámot ért. A szerződést az ajánlatkérő november 23-án már meg is kötötte a nyertesekkel.