Deé Gergely digitális fizetési és üzletfejlesztési területeken szerzett tapasztalatokat. 2021. szeptember elsejétől a Díjnet Zrt. vezérigazgatója, 2017 óta vezeti a Magyar Posta Elektronikus Csatornák Kompetencia Központját, amely a Díjnettel közös iCsekk mobilapplikációért is felel - olvasható az MTI szerint a Magyar Posta tulajdonában lévő Díjbeszedő Holding közleményben.

A vállalat szerint a Díjbeszedő Holding jelentős digitalizálási megújulás előtt áll, amelynek célja, hogy a fogyasztók számára lehetővé váljon a közműszámlák teljeskörű ügyintézése felhasználóbarát digitális felületen keresztül.

A Díjbeszedő Holding 100 százalékos tulajdonosa, a Magyar Posta Zrt. e megújulási folyamatban számít az új vezérigazgató tapasztalatára és lendületére - olvasható a közleményben, amelyben egyúttal megköszönték Szabó László eddigi elnök-vezérigazgató munkáját. (Ő a Céginfo.hu adatai szerint az Agárdi Pálinkafőzde egyik ügyvezető-tulajdonosa is, és az állam által megvásárolt Vértesi Erőmű Zrt. igazgatósági tagja 2018 novembere óta.)