Elstartolt a Webshippy és a Wolt ételkiszállító közös projektje. A koprodukciónak köszönhetően a Webshippy azt vállalja, hogy mostantól bármely webáruház rendeléseit akár 15 percen belül összekészíti és átadja a kiszállító partnernek, amely így Budapesten belül akár egy órán belül kézbesíti a küldeményt. Az együttműködés révén mostantól nem csak élelmiszereket, de akár karácsonyfaizzókat, vagy óvszert is lehet rendelni egy órán belüli kiszállítással.

A 2016-ban startupként induló Webshippy teljes körű fulfillment és dropshipping szolgáltatást nyújt az online kereskedelem résztvevőinek. A közel ezer kereskedő termékeit a 7500 négyzetméteres robotizált teljesítési központjában tárolja, ahonnan évi 3 millió terméket csomagolnak össze és adnak át a futárcégeknek. Azzal, hogy a rendszerét integrálta a Wolt ételkiszállító szolgáltatás rendszerébe, minden eddiginél gyorsabb kiszolgálást biztosíthat a webáruházak számára.

A két cég együttműködésével olyan márkák váltak elérhetővé a Wolt mobilapplikációban azonnali kiszállítással, mint a Butlers, a Nutriversum, az Ilcsi Natúrkozmetikumok, az Unilever termékei, de a Vágyaim.hu kínálatából akár óvszert és egyéb erotikus játékszereket is rendelhetünk. A Webshippy Now új, azonnali rendelésteljesítési szolgáltatása révén mostantól bármely webáruház dönthet úgy, hogy az aznapi kiszállítás versenyelőnyét élvezi.

A Webshippy létrehozott egy online nagykereskedelmi piacteret is, amelynek tagjai értékesíthetik egymás termékeit; ezáltal a webshopoknak árukészletet biztosít, amelybe nem kell beruházni, a gyártóknak pedig akkora piacot, ahány látogató a webáruházakat eléri, akik beemelik a cikkeket a készletükbe. Ehhez bármely webshop csatlakozhat és a piactérről tetszőleges számú termékkel bővítheti kínálatát. A termékek beszerzési árát csak azután kell kifizetnie, ha már eladta őket a vásárlóknak.