Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A fővárosi önkormányzat arra kéri a kormányt és a budapesti munkaadókat, hogy a reggeli csúcsforgalom elkerülése érdekében rugalmasabb - későbbi - munkakezdést tegyenek lehetővé, illetve ahol lehet, az otthoni munkavégzést. A főváros továbbá pandémiás protokolltervet kér a kormánytól a közösségi közlekedésre vonatkozóan, ami nemcsak a BKV-járatokra, hanem a vasúti közlekedésre is vonatkozna - közölte a főpolgármester.

A fővárosi önkormányzat a járművein és a BKK infotábláin rendszeresen közzéteszi a védekezéssel kapcsolatos aktuális híreket.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos óvintézkedések részeként felfüggesztik minden budapesti fenntartású színházban és moziban az előadásokat, valamint a múzeumok és a Szabó Ervin Könyvtár működését is.

A fővárosi önkormányzat szerdán már döntött arról, hogy növelik a BKV járatain a fokozott fertőtlenítés gyakoriságát, a dolgozóikat rendszeresen tájékoztatják az óvintézkedésekről. A BKK határozatlan időre felfüggesztette az elsőajtós felszállásra vonatkozó szabályokat, vagyis a a járműveken minden ajtón fel lehet szállni az utasoknak, elkerülve így az esetleges tumultusokat. A már utcán lévő tájékoztató kampányt angolul is elérhetővé teszik.