Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az állami cég az elmúlt hetekben több olyan intézkedést is bevezetett, amelyekkel a járványügyi veszélyhelyzetben csökkenthető a fertőzésveszély kockázata. A társaság felülvizsgálta a posták kapacitását és forgalmát, és ennek eredményeként úgy döntött, csökkenti a hétvégeken is nyitva tartó postáinak számát.

A bejelentés szerint március 28-tól, szombattól visszavonásig a fővárosban három posta (Budapest 62, VI. kerület Teréz krt. 51., Budapest 72 VIII. kerület Baross tér 11/c és Budapest 112 XI. kerület Fehérvári út 9-11.), lesz nyitva szombaton, illetve a megyeszékhelyeken, valamint Érd, Dunaújváros és Sopron városban egy-egy postán várjuk az ügyfeleket.

Vasárnap pedig országszerte zárva lesznek a posták.

A Posta folyamatosan monitorozza a postai forgalmat hétköznaponként és hétvégéken is, és az eredmények függvényében határozza meg a nyitvatartás további szükségességét.

Az elmúlt két hétben a veszélyhelyzet miatt számos kisforgalmú posta működését felfüggesztették, illetve a nyitvatartását szűkíteni, de a postai szolgáltatások ellátása továbbra is zökkenőmentes.