Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vonatkozó - keddtől érvénybe lépett jogszabálynak megfelelően - március 17-től az Extreme Digital szaküzletei délután 3-kor bezárnak. A boltokban kialakuló torlódás elkerülése érdekében a társaság az utcai üzleteit már reggel 7-kor, a bevásárlóközpontban lévő szaküzleteket pedig reggel 8-kor kinyitja.

Az Extreme Digital raktáraiban és szállítási pontjain védőfelszerelésben és szigorú egészségügyi ellenőrzések alatt dolgoznak az eladók. A vállalat központi raktárában speciális fertőtlenítő diszpergálók felszerelése zajlik a kiemelt területeken (például a kávézóban, az öltözőkben, az előcsarnokokban, bejárat-kilépési raktárban, mellékhelyiségekben.) - ezek segítségével a teljes raktárterületet rendszeresen fertőtlenítik.

"Bár üzleteinkben továbbra is lehetséges készpénzzel fizetni a termékekért, a jelenlegi veszélyhelyzetben arra kérem a vásárlóinkat, hogy lehetőségük szerint részesítsék előnyben az online rendelést és az interneten keresztül történő fizetést, hiszen a készpénzhasználat mellőzésével jelentős mértékben lehet csökkenteni a kórokozók terjedését a vásárlás során" - mondta Várkonyi Balázs, az Extreme Digital alapító-ügyvezetője.

Míg az Extreme Digitalnál március első heteiben a különböző fertőtlenítő, tisztító eszközök fogytak a legjobban, az iskolák bezárásának március 13-ai bejelentését követően a notebookok és táblagépek eladása is megtöbbszöröződött. A kényszerű otthontartózkodásra szorult vásárlók közül sokan vásároltak még kenyérsütő gépet, gőztisztítót, és otthoni sportszereket, így például futógépeket is.