Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az uniós Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) által finanszírozott beruházás célja a sportpályák és játszóterek felújítása/bővítése, akadálymentesítés és a dokumentációban megjelölt helyeken az infógrafika kiépítése. A nyertessel március 18-án kötött szerződést az ajánlatkérő. (Indult még a közbeszerzésen az isaszegi Everling Építő Kft. is.)

Tavaly februárban írtuk meg, hogy a Fonyódligeti Erzsébet-tábor felújítását a Fejér-B.Á.L. végezheti el nettó 4 milliárd 481 millió forintért. 

A Napi.hu négy nappal ezelőtt közölte, hogy miután csak egy ajánlat érkezett a közbeszerzési felhívásra, nem kezdődhet el a Zánkai Erzsébet-tábor fejlesztésének a második üteme. Az egyetlen ajánlattevő a szintén a Fejér-B.Á.L. volt, amely korábban is dolgozott a táborban. Tavaly február elején írtunk arról, hogy a Fejér-B.Á.L. folytathatja a Zánkai Erzsébet-tábor felújítását, nettó 1 milliárd 261 millió forintért. Ez a két cég ugyan itt már nyert egy több mint 16 milliárdos megbízást.