Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. két rekonstrukciós munkájából az egyiket a Kelet-Út Építőipari, Beruházó és Szállítmányozó Kft., a Jász-Terra Mélyépítő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel közösen nyerte el 1 milliárd 979 millió forinttal. A becsült ellenérték 1 milliárd 560 millió forint volt. A másik feladat nyertese a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. 1 milliárd 403 millió forinttal, itt a becsült ellenérték 1 milliárd 80 millió forint volt – derül ki a nyílt tender eredményéből, melyet az ajánlatkérő Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. közölt az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az első rész célja a geszterédi ivóvízhálózat hidraulikai és vízminőségi szempontból kedvezőbb átalakítása. Ennek része a Geszteréd és Újfehértó közötti távvezeték átépítése, felújítása 13 220 méter hosszúságban. Ezt nyerte konzorciumban a Kelet-Út Építőipari, Beruházó és Szállítmányozó Kft. és a Jász-Terra Mélyépítő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A második rész tartalma: Kisköre ivóvíz hálózatának hidraulikai és vízminőségi szempontból kedvezőbb átalakítása. A rekonstrukciós program keretében az amortizálódott vezetékhálózat megújítására kerül sor. Ez elsősorban a meglévő azbeszt cement vezetékek cseréjét jelenti 14 547 méter hosszúságban. Ennek a résznek a nyertese a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

A nyertesekkel május 30-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

Indult még a közbeszerzésen a Terra Épker Hungária Kft., a Keviép Építőipari és Kereskedelmi Kft. és a Ke-Víz 21 Építőipari Zrt. is.