Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Puskás Arénában rendezik meg a Magyarország – Németország UEFA Nemzetek Ligája labdarúgó mérkőzést június 11-én, szombaton az esti órákban. A stadion környékén 18:15-től 23:30-ig számos közlekedési változásra, lezárásra kell számítani - közölte a Budapest  Közlekedési Központ (BKK).

Az aréna környéken korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a Budapesti Közlekedési Központ kéri, hogy a Puskás Arénát közösségi közlekedéssel közelítsék meg. Ennek érdekében a mérkőzés előtt, illetve azt követően a megszokottnál sűrűbben indul az M2-es és M4-es metró, valamint az 1-es villamos.

A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni.

A stadion gyalogosan nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető.

A környéken korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK kéri a szurkolókat, hogy sűrűbben közlekedő közösségi közlekedési eszközökkel közelítsék meg az arénát.

A Puskás Aréna megközelítésére az M2-es és az M4-es metróvonalakat, valamint az 1-es villamost javasoljuk, amelyek a mérkőzés előtt és után is a megszokottnál sűrűbben közlekednek.

A Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll 18:15 és 23:30 között a Reiner Frigyes park és a Thököly út / Stefánia út megállóhelyen.

A további menterendet érintő változásokról a honlapján számol be a cég.