Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő Miniszterelnökség közölte a Közbeszerzési Értesítőben.

Az első rész a kreatív tervezési és gyártási- valamint a nyomdai feladatokat és a médiavásárlást tartalmazza. Ezt a két cég konzorciumban nyerte el, ennek a keretösszege 5 milliárd 348 millió forint. A második rész tartalma a  PR feladatok, a rendezvényszervezés, valamint a közvélemény- és piackutatás. Ezt egyedül nyerte a Network 360 Reklámügynökség Kft., 1 milliárd 158 millió forintos keretösszeggel.

Mindkét részre szeptember 15-én kötötte meg a szerződést a Miniszterelnökség.

A Céginfo.hu adatai szerint a Network 360 Reklámügynökség Kft. 2011-ben alakult 3 millió forint jegyzett tőkével. A cég tulajdonosa Csetényi Csaba, aki Budapesten a II. kerületben a Hankóczy Jenő utca 4-6. C. lépcsöház. fszt. 1. számú lakásában lakik. A cég a múlt évet 2 milliárd 379 millió forint nettó árbevétel mellett 443 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.

Az Affiiliate Network Kft. 2009-ben alakult, a jegyzett tőkéje szintén 3 millió forint és ennek is Csetényi Csaba a tulajdonosa. A múlt évet 10 milliárd 414 millió forint nettó árbevétellel és 448 millió adózás előtti eredménnyel zárta.