A PC World adta hírül, hogy szombaton leállt a digi.hu oldal, és nincs internet és tévéadás sem. A telekommunikációs szolgáltató Facebook-oldalát tömegével árasztották el a panaszos kommentelők. A szakportál szerint a széles körű leállás arra utalhat, hogy komoly gondról van szó.

A társaság fél négy után azt írta ki közösségi oldalára, hogy "a Digi TV és vezetékes hálózat szolgáltatásai és ügyfélszolgálata bizonyos területeken, főként Budapest és környékén akadoznak vagy pillanatnyilag nem elérhetők. A hibák kijavításán kollégáink nagy erőkkel dolgoznak."

A kommentelők később arról írtak az oldalon, hogy valahol a tévéadás egy része visszajött, az alapadókat már elérik, a többit nem, és olyan beszámoló is érkezett, amely szerint nincs tévéadás, de az internet működik.

A Digi Communications NV május végén jelentette be, hogy román leányvállalata és a magyar 4iG Nyrt. nem kötelező érvényű megállapodást kötött a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. és a leányvállalatai, az Invitel Zrt. és az I TV Zrt. megvásárlásáról.