Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nettó 21,89 milliárd forintért fejleszti a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. az Apátfalva- Mezőhegyesi Öntözőrendszer első ütemét.

A "Mezőhegyesi Ménes Birtok tervezés és kivitelezés" című projekt keretein belül a vállalat a cservölgyi vízkivételi szivattyútelep bővítését, az Apátfalva-Mezőhegyesi főcsatorna új mederszelvényének kialakítását, új pitvarosi szivattyútelep építését és a Mezőhegyes-Peregi átkötő csatorna fejlesztését vállalja - olvasható az uniós közbeszerzési közlönyben.

A közbeszerzésen a emellett a SZABADICS Építőipari Zrt., valamint a KÖTIVIÉP'B Közép- Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft. is indult.

A Napi.hu  tavaly november 12-én közölte, hogy az Országos Vízügyi Főigazgatóságnak egy újabb közbeszerzését nyerte meg a Mészáros és Mészáros - immár zrt. formában működő cég -, nettó 21,9 milliárd forintért - derül ki a közvetett tulajdonos Opus Global Nyrt. tőzsdei tájékoztatójából.

Múlt év szeptemberében pedig arról írtunk, hogy az algyői Délút Kft. és a békési Békés Drén Kft. építhet ki egy újabb öntözőrendszert az állami tulajdonú mezőhegyesi ménesbirtokon, nettó 5 milliárd 989 millió forintért. A becsült ellenértél nettó 4 milliárd 380 millió forint volt.