Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A "Mi vagyunk a többség! - Tüntetés a demokráciáért" - elnevezésű demonstráció szombaton kezdődik az Operaháznál 17.30-kor.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton várhatóan 16 órától 18 óráig demonstráció miatt le lesz zárva a forgalom elől az Andrássy út az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között, várhatóan 17.45-től 18.45-ig a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca, az esti órákban pedig a Kossuth Lajos tér forgalmát is korlátozzák.

A forgalomkorlátozások érintik a 2-es villamos, az M3-as pótlóbusz, a 9-es, a 15-ös, a 105-ös, a 115-ös busz, valamint a 70-es, a 72-es, a 73-as és a 78-as trolibusz közlekedését. A járatok rövidített vagy az eredetitől jelentősen eltérő útvonalon közlekednek.

Biztonsági okokból időszakosan lezárhatják az utasforgalom elől az M1-es metró Oktogon, Opera és Bajcsy-Zsilinszky út, valamint az M2-es metró Kossuth Lajos tér állomását - olvasható a közleményben.

A BKK azt kéri, hogy aki a rendezvény idején a belvárosban utazik, tájékozódjon az aktuális közlekedési helyzetről a társaság Facebook-oldalán, valamint a BKK Info weboldalon vagy mobilalkalmazásban.

A képen a február 23-ai diáktüntetés, a kép forrása: MTI Fotó/Balogh Zoltán.