Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A friss bejelentés szerint a Lime péntektől újraindítja működését Budapesten.

Még március közepén a szolgáltató egész Európában és Észak-Amerikában - köztük a magyarországi fővárosban - is begyűjtötte a teljes flottát, ezzel átmenetileg szüneteltetve a tevékenységét. Budapest a világ első városai között van, ahol a működés újra megkezdődik.

Az elektromos rollerek alternatív közlekedései módot kínálnak azok számára, akik a társadalmi távolságtartás szabályait követve kívánnak közlekedni. A dél-koreai városokból, Szöulból és Busanból származó jelenlegi tapasztalataink alapján tudjuk, hogy az egyéni mobilitási lehetőségek használata hozzájárul a koronavírus járványgörbének laposításához - mondta Tóth Tamás, a Lime magyarországi képviselője. A társaság működési területe ugyanaz marad, de a korábbinál kisebb flottával indul újra.

A cég 2019. május 1-jén kezdte meg működését Budapesten. Az újrabevezetés alkalmával a zöldszínű rollercég az új felhasználói számára Budapesten ezer forint (15 perc) értékű ingyenes utazást biztosít.

A felhasználók és a személyzet biztonsága érdekében új intézkedéseket vezettek be, többek közt rendszeresen tisztítják a kétkerekűek minden olyan részét, amelyet az ügyfelek megérinthetnek.