Idén eddig két szerencsést is milliárdossá tett hazánk legkedveltebb lottójátéka, 20 hetes halmozódást követően pedig most az Ötöslottó történetének ötödik legmagasabb nyereménye, azaz 3,75 milliárd forint vár a szerencsésekre. Emellett a Hatoslottó jackpotja is tízszámjegyű összeget kínál, hiszen 13 hét halmozódás után immár 1,36 milliárd forint a játék várható főnyereménye. Ha mindez nem lenne elég, a játékosok ezen a héten a Decemberi Szerencsenapok akcióban további pénznyereményekért is játszhatnak - írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

Az idén már egy rekordot elkönyvelhetett a lottózás: az ötöslottón minden idők egyik legnagyobb hazai lottónyereménye, a márciusi 6,4 milliárd forintos jackpot volt.

A december 12-ig tartó Decemberi Szerencsenapok akcióban bármely napon ötöslottót vagy hatoslottót egy szelvényen legalább 1 800 forint értékben, illetve jokert egy szelvényen legalább 900 forint értékben kell játszani. A részvételi feltételeknek megfelelő szelvények automatikusan részt vesznek a napi sorsoláson, ahol az ötöslottó esetében napi 10x100 ezer forint és 1x1 millió forint, a hatoslottó esetében napi 1x1 millió forint, a joker esetében pedig napi 1x500 ezer forint a nyeremény, valamint a ráadás sorsoláson is, amelyen az Ötöslottó és a Hatoslottó esetében 10-10 millió Ft, míg a Joker esetében 5 millió Ft pénznyeremény várja a szerencsés nyertest.