A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás leírja a medálok formáját. Ezeknek gyémánt alakzatot kell formázniuk oly módon, hogy a medál belsejében - elölnézetben -  az MLSZ címer, két oldalán olajággal és az alján olajág levelekkel körbefonva legyen.

Az olajágak leveleinek száma 12-16 közötti. A medál hátoldalán pedig az OTP Bank Bozsik-program lógója látszódjon, 3D kivitelben. Erre az oldalra nem kér olajágat, sem egyéb díszítést az ajánlatkérő.

A kulcskarika egy főkarikából, három kör alakzatból és összekötő láncokból áll. A kör alakzatokba mintázatot kér az ajánlatkérő. A kulcskarikához legközelebb eső kör alakú felület "A" oldalán az MLSZ logót kéri, a "B" oldala homogén piros színű legyen.

A kulcskarikától számított második kör alakú felület "A" oldalán az OTP Bank Bozsik-program lógója látható, a "B" oldala homogén, fehér színű.

A kulcskarikától számított harmadik kör alakú felület "A" oldalán Grassroots Programme logó legyen, míg a "B" oldala homogén, zöld színű.

A fő kulcskarikához kell csatlakozniuk - láncszemekkel - a kör alakú felületeknek, mégpedig úgy, hogy ha lógnak, akkor egymás alá kerüljenek, de legfeljebb 50 százalékban takarhatják egymást.

Egymás alatti elhelyezkedésükből adódóan, a három darab kör alakú felületek "A" oldalukon láthatóak legyenek a logók, amelyek legfeljebb 50 százalékban kerülhetnek egymás takarásába. A "B" oldalukon pedig egyszínű piros, fehér és zöld, homogén színezetűek legyenek a kör alakú felületek, hogy a magyar zászló színei láthatóak legyenek.

Ajánlatot az tehet, aki, aki az elmúlt 3 évből rendelkezik legalább 40 ezer medál és legalább 10 ezer egyéb ajándéktárgy szállítási referenciával.

Az ajánlatok benyújtási határideje november 15.