Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az új postapartnerek jellemzően olyan vállalkozások, amelyek a Magyar Falu program kistelepülések számára kiírt üzletfejlesztési pályázatán vissza nem térítendő forrást nyertek, és ezzel együtt vállalták, hogy ellátják a postai közreműködői tevékenységet. Így a továbbiakban postapartnerek üzleteiben lehet csekket, levelet, csomagot feladni – írja honlapján a Magyar Posta.

A postapartneri átállások folyamatosak lesznek, az adott község lakosságát, illetve a települési önkormányzatot a Magyar Posta előre értesíti.

A közlemény szerint a lakosság számára könnyebbség lesz, hogy a postai szolgáltatás nemcsak megmarad helyben, hanem a korábbinál hosszabb nyitvatartási időben lesz elérhető a kiskereskedelmi üzletben.

 

A küldemények kézbesítése változatlan marad, ezt a feladatot továbbra is a Magyar Posta látja el, a leveleket, csomagokat, készpénzkifizetési utalványokat továbbra is a postai munkatársak kézbesítik.

A Magyar Falu Program nemcsak a postákat érinti, hanem a kisboltokat is. Országszerte több száz üzlet igényelhetett támogatást felújításra, bővítésre vagy egyáltalán a megnyitásra.