Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Több mint tízezer vállalkozásnak nyújtott már digitális segítséget a Modern Vállalkozások Programja és további több százezer hazai kisvállalkozásnak lenne javasolt élnie a díjmentes informatikai auditot és fejlesztési tanácsadást nyújtó szolgáltatással. Az elmúlt időszak ugyanis minden korábbinál erősebben rámutatott a digitalizáció szükségességére - derül ki a projekt közleményéből.

Magyarország egyik legnagyobb telekommunikációs cége ugyanis kiemelt figyelmet fordít a hazai kis- és középvállalkozások digitális felzárkóztatására, így mostantól a vállalat szakértői és szolgáltatói partnerként csatlakozik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozások Programjához.

Az együttműködés keretében a Vodafone regisztrált partnerként teszi elérhetővé októbertől több szolgáltatását, például felhő alapú megoldásokat, jármű és flottakövetési szolgáltatást, melyeket a Programba regisztrált vállalkozások egyedi kedvezménnyel tudnak igénybe venni. 

Dobó Mátyás, a Vodafone Vállalati Üzletágának Igazgatója hozzátette: „Saját kutatásaink is azt bizonyítják, hogy sok a teendő a témában, és ez az együttműködés csak egyik pillére annak a törekvésnek, hogy a Vodafone aktív szereplőként tudja segíteni e téren az európai felzárkózást. Örömmel csatlakozunk a Programhoz, hiszen tudjuk, hogy a Kamara szakmai eseményei nagy érdeklődésre tartanak számot, így reméljük, hogy folyamatosan bővülő megoldásaink valós segítséget tudnak nyújtani a vállalkozások számára, hisz az elmúlt időszak megmutatta: az online jelenlét sok esetben új piaci lehetőségeket, gyorsabb és rugalmasabb reagálást és ezzel nagyobb rezilienciát biztosít a kkv-k számára.”