Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Eddig öt budapesti és a 2018-ban megnyílt gyöngyösi egységben találkozhattak a vendégek az új koncepcióval. Ehhez csatlakozik most az Oktogon téri étterem, a folyamat következő lépéseként pedig már zajlanak a tatabányai autós étterem átalakítási munkálatai. A budapesti Jászai Mari téren lévő egység megújítása is hamarosan kezdődhet. A tervek szerint néhány éven belül a hálózat valamennyi egysége az új koncepció szerint üzemel majd - adta hírül a McDonald's Magyarország.

A Jövő élménye koncepció célja a márka modernizálása. A megújuló éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetnek, fizethetnek, fogyaszthatnak. A fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok és a "table service", azaz az asztalhoz történő kiszolgálás. A kioszkoknál történő bankkártyás fizetés pedig a későbbi internetes, vagy mobiltelefonon történő fizetést készíti elő.

Ezzel párhuzamosan a konyhai folyamatok is megújulnak. A kollégáknak egyszerre csak egy-egy folyamatot kell felügyelniük, így gördülékenyebb, kiszámíthatóbb lesz a konyhai munkavégzés.

A Magyarországon jelenleg működő 89 McDonald's-étteremben dolgozó mintegy 7 ezer ember évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki. A Scheer Sándor érdekeltségébe került éttermek 2019 márciusa óta Developmental Licensee struktúrában működnek, több mint felüket továbbra is helyi vállalkozók üzemeltetik a franchise rendszer keretein belül.