Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Tavaly augusztusban kezdte meg az M7-es autópálya kápolnásnyéki lehajtója után következő velencei pihenőnél található Mol-kút mellett egy új étterem építését a McDonald's, az átadás pedig az idei első negyedévben, azaz március végéig megtörténhet. Az új étterem várhatóan 70 embernek ad majd munkát. 

„Növekedési stratégiánk egyik legfontosabb eleme, hogy új éttermeinkkel olyan városokban, településeken és területeken is megjelenünk, ahol korábban erre nem volt lehetőség. Célunk, hogy még több közösséghez jussunk el" - mondta az új étteremnyitásról Égi Zsolt, a magyarországi McDonald’s éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője.”

Arra a cégnek nincs konkrét válasza, hogy pontosan hány étteremmel tartaná lefedettnek a piacot. Égi Zsolt korábban erről a Napi.hu-nak tavalz nyáron adott interjújában azt mondta: nincs varázsszám az éttermek számát nézve. Hozzátette: "A környező piacokon látunk a mienknél alacsonyabb, de lényegesen nagyobb lefedettséget is. A valós üzleti lehetőségeket mindig a helyi viszonyok határozzák meg, amelyek időről-időre változhatnak is." Országosan van lehetőség és igény az új éttermekre és a meglévők modernizálására. Igyekszünk megfelelni ezeknek az igényeknek. A valóságtól sosem rugaszkodunk el, komoly tervezés és üzleti számítások mentén, a piaci és a vendégigények folyamatos elemzése alapján haladunk előre.