A továbbiakban megszüntetjük az update termékek forgalmazását üzletünkben. Teljes mértékben elhatárolódunk Schobert Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet - olvasható a Green Life Facebook-bejegyzésében. Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják - panaszkodnak.

Úgy folytatják: annak ellenére, hogy véleményünk szerint a termékekkel nincs probléma és biztosak vagyunk benne, hogy sok embernek segítség a fogyásban, mi nem szeretnénk a továbbiakban értékesíteni a termékeit. Rövid időn belül üzlet profilváltáson esik át, megcélozva a vegan és egészségtudatos fogyasztókat.

Schobert a Tv2 Tények hétfői adásában reagált a bejelentésre: "ez az üzlet konkrétan egy problémás üzlet volt, évek óta nem járt kötelező képzésre, nem tartotta be az értékesítésnek a szabályait, idegen terméket forgalmazott, tehát itt már pont megszüntetésben voltunk, és pont ráült erre a balhéra, de ennek én szívből örülök. Ebben a kereskedelmi központban hárman vártak arra, hogy joguk legyen nyitni, és pont Réka fog nyitni".

A műsor után a Green Life új posztban reagált az adásra: a helyzet az, hogy csak megkönnyítette a dolgunkat, mert a bíróságon a hazugságait nehéz lesz bizonyítania. Mutatni fogunk január 22.-i dátummal levelet, amiben mi közöljük a megszüntetésre irányuló szándékunkat, ő viszont nem. És a többi valótlan állítását sem fogja tudni igazolni. Mindenesetre külön köszönet érte, mert az ügyvédünk dolgát megkönnyíti.