Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Budapest Bank és a Tesco együttműködésének köszönhetően immár akár fél óra alatt készpénzhez juthatnak a hipermarketekben található partnerpultoknál. A Tesco áruházainak jellemzően nagy forgalma mellett sokaknak kínálhat gyors és egyszerű segítséget a Tesco Készpénzhitel és Tesco Kis Kölcsön - adta hírül a BB.

A Tesco Készpénzhitel szolgáltatás keretében hiánytalan dokumentáció esetén az igényléstől számított akár 30 percen belül az ügyfél rendelkezésére áll a kívánt, 100 és 300 ezer forint közötti hitelösszeg a helyszínen kapott Instant Tesco vásárlókártyán. A kártya aktiválása után a megítélt hitelösszeg azonnal felvehető bármelyik bankautomatából. A futamidő a hitelösszegtől függően 24 vagy 36 hónap.

A Tesco Kis Kölcsön termék egy személyi kölcsön, amelynek igénylése egyszerű, a hitelbírálat pedig szintén mindössze 30 perc alatt megtörténhet. Amennyiben az ügyfél hétköznap 8 és 17óra között hiánytalan dokumentációval igényli a kölcsönt, pozitív elbírálás esetén már a következő munkanapon a fizetési számláján lesz a megítélt összeg. A kölcsön 300 és 500 ezer forint közötti összeg igénylését teszi lehetővé.

A Tescóval 2011-ben létrejött partnerségünknek köszönhetően közös termékpalettánk egyre sokrétűbbé válik - mondta Fatér Gyula, a Budapest Bank lakossági üzletágvezetője.

Fotó forrása: Reuters.