A közbeszerzési eljárás eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A Budapest I. kerületi Bérc utcában lévő épületet akadálymentesíteni kell, és - egyebek mellett - a következő munkákat kell elvégezni: csapadékvíz elleni szigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, utólagos talajnedvesség elleni falszigetelés injektálással, födém hő-és hangszigetelése, beltéri és homlokzati nyílászárók cseréje.

A nyertessel február 13-án kötött szerződést az ajánlatkérő. Indult még a közbeszerzésen két fővárosi cég, a Laterex Építő Zrt., továbbá a Thermo Épgép Kft. is.

A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes Euro Campus Kft. 2005-ben alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint. A 2020-as évet 1 milliárd 645 millió forint nettó árbevétel mellett 36 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta. Tulajdonosa 2015 óta a szintén egri székhelyű FK Invest Befektető Kft. Ennek a tulajdonosai Kovács Imre egri és Forró Zoltán budapesti lakosok.