Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

"A megújulás célja az, hogy újra érdemes legyen nyomtatott lapot olvasni" foglalta össze röviden - a tulajdonosi testület nevében nyilatkozó - Simon Dénes, a Horizon AG vezérigazgatója. A vezérigazgató elmondta, hogy a változás egy részén ezzel túl vannak, azonban a fejlődési folyamat nem áll meg.

A változás első lépése volt, hogy a szerkesztőséghez csatlakozott tizenhét, a korábban bezárt Népszabadságból utcára került újságíró. Simon Dénes szerint rendkívül nyitott, befogadó szellemiségű szerkesztőség állt össze, akik több irányból tudják megközelíteni a történéseket, és a megújulás zálogának nevezte, hogy a "legöregebb" hazai nyomtatott médium - az átlagéletkort tekintve - egy fiatalabb újságírói gárdával éledt újjá. (Dunaújváros szerződést bont a Lokállal.)

A Népszavának mostantól minden oldala színesben jelenik meg, rövidebb, informatívabb anyagokkal, lényegesen több illusztrációval, képekkel és infografikákkal. Simon Dénes megjegyezte: "bár a lap jelenleg is vezető az országos politikai napilapok piacán, a megújulástól azt várjuk, hogy a jelenlegi, 19-24.000 közötti példányszám jelentősen, akár átlagosan 30 ezerre növekszik az elkövetkező időben."