Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vonatok március 13-án és 14-én az ünnepnapi, március 15-én pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek; a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszai március 12-én a szokásos szabadnapi, viszont 13-án már a munkaszüneti napi, 14-én szabadnapi, 15-én pedig ünnepi és munkaszüneti napi menetrend szerint járnak - írja az MTI.

Március 14-én a H5-ös, a H6-os, a H8-as és a H9-es HÉV a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint, a H7-es HÉV pedig a szombati napokon érvényes menetrend szerint jár. Március 15-én, kedden valamennyi HÉV-vonalon a munkaszüneti napi menetrend érvényes.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai március 12-én a szombati, március 13-án a munkaszüneti napokon, március 14-én a szombati, március 15-én az ünnepnapokon, illetve a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek .

A 3-as metró március 12-én és 13-án egész nap csak a Lehel tér és Újpest-központ között jár, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között az M3-as pótlóbusszal lehet utazni. Március 14-én és 15-én a szerelvények egész nap Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér, illetve a Lehel tér és Újpest-központ között közlekednek. A Nagyvárad tér és a Lehel tér között az M3-as metrópótlóbusszal lehet utazni, de március 15-én az ünnepi rendezvények miatt további változásokra kell számítani a pótlóbusz közlekedésében.

Építési munkálatok miatt szombattól hétfőig a 17-es, a 19-es és a 41-es villamosok csak a dél-budai végállomások és a Szent Lukács Gyógyfürdő között közlekednek, a Bécsi út/Vörösvári út és a Margit híd, budai hídfő között a 17-es pótlóbusszal lehet majd utazni

A villamosokról a pótlóbuszra a Margit híd, budai hídfőnél, a pótlóbuszról a villamosokra az Üstökös utcai Szent Lukács Gyógyfürdő megállóhelynél érdemes átszállni. A pótlóbuszok a Frankel Leó úti megállók helyett az Árpád fejedelem útján és a Lajos utcában lévő Császár-Komjádi uszoda, Zsigmond tér, Kolosy tér autóbusz-megállóhelyeken állnak meg.