Az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent közlemény szerint az érdi önkormányzat közbeszerzését az érdi szakképzési centrum Kós Károly szakgimnáziumának és szakközépiskolájának fejlesztésére és bővítésére írta ki.

A szerződés becsült értéke nettó 3 milliárd 475 millió forint volt, a nyertes Fejér B.Á.L viszont közel duplájáért, 6 milliárd 38 millió forintért vállalta a munkát. A feladat az 1970-es években készült háromemeletes főépület felújítása és bővítése. Az új részben lesznek tantermek, de épül egy tornacsarnok és egy műhelyház is.

A nyertessel április 9-én kötött szerződést az önkormányzat. Az érdi önkormányzat ajánlatot kért még az EB Hungary Invest Kft.-től és a Laterex Építő Zrt.-től is a közbeszerzésen.

Az állami Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. írta ki azt a közbeszerzést, amely európai uniós támogatással finanszírozza Hajőbába, Hejőkürt, Nemesbikk, Oszlár és Tiszapalkonya csatornahálózatának és szennyvíztisztító telepének fejlesztését. A munkákat a Mészáros és Mészáros Kft. végezheti el az EuroAszfalt Kft.-vel együtt, 3 milliárd 850 millió forintért (ami csak 17 millióval haladja meg a becsült ellenértéket). A prjekt az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében valósul meg. A szerződést április 29-én kötötték meg a nyertesekkel. Indult még az eljáráson a Swietelsky Magyarország Kft. és a Penta Kft.