Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A mérnökségi telep 6,4 hektáros telken létesül. A telepen - egyebek mellett - lesz egy 1 686 négyzetméteres, kétszintes iroda- és szociális épület, egy 2 727 négyzetméteres műhely és egy 1 738 négyzetméteres garázs is. Az üzemanyagtöltő két kútfejéhez két 25 köbméteres duplafalú, föld alatti acéltartály tartozik.

A nyertessel tavaly december 17-én kötött szerződést a NIF.

Indult még a közbeszerzésen a nyíregyházi TRB Építő Kft., továbbá a SWIETELSKY Magyarország Kft. és az EB Hungary Invest Kft. is.

A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes Homlok Zrt. 2016-ban alakult, a jegyzett tőkéje 5 millió forint. A tulajdonosa tavaly augusztusig Homlok Zsolt András volt, azóta pedig a Properitus Vagyonkezelő Kft. a cég tulajdonosa. Az utóbbi tulajdonosai Homlok Zsolt András és Homlok-Mészáros Ágnes, akinek az édesanyja Kelemen Beatrix Csilla és mindketten felcsúti lakosok. A Homlok Zrt. a múlt évet 7,5 milliárd forint nettó árbevétel mellett 768 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta.

A Napi.hu tavaly augusztusban írt arról, hogy a nagysimonyi székhelyű Homlok Építő Zrt. végezhet tájrendezést, építhet látogatóközpontot és kilátót Bükön, nettó 1 milliárd 781 millió forintért. A becsült ellenérték 2 milliárd 225 millió forint volt. Akkor hat cég is indult a tenderen.