Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A mezőcsáti fürdőt üzemeltető önkormányzati társaság anyagilag stabil lábakon áll, ugyanakkor a költségek drasztikus megugrása miatt áremelésre van szükség - hangzott el a város képviselő-testületi ülésén.

Az egységben érezhető, hogy bezárták a Miskolc környékén működő fürdőket, számos új vendégük érkezett. A fürdő ügyvezetője megemlítette, hogy találkozott olyan vendéggel, aki két héttel korábban járt náluk első alkalommal és egy héttel később már vissza is tért, annyira elégedett volt a szolgáltatásukkal - írja a szakportál.

Áremelés is lesz

A felnőtt belépők ára 1800-ról 2300 forintra, a nyugdíjas, gyerek és diák jegyek ára pedig 1400-ról 1800 forintra drágul. Emelkedik a szaunajegy díja is, 500-ról 700 forintra.

Az árakon egyébként volt némi vita, az egyik képviselő ugyanis még ennél is magasabb emelést tartott volna indokoltnak a testületi ülésen.

A Mezőcsáti Termálfürdő kapcsán fontos tudni, hogy a nyári időszakon kívül csak heti három napot tartanak nyitva. Ez náluk nem az energiaválsággal függ össze, mert tavaly is így üzemeltek. Ez azt jelenti, hogy péntekenként 15 és 22 óra között, a hétvége két napján pedig 9 és 17 óra között várják a vendégeket.

A Mezőcsáton feltörő nátrium-hidrogénkarbonátos termálvíz ugyan nem rendelkezik gyógyvíz minősítéssel, azonban a tapasztalatok szerint kedvezően hat a reumatikus és ízületi panaszokra.