Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az OTP Bank Nyrt. még februárban jelentette be, hogy megállapodást írt alá az AXA Bank Europe SA-val az AXA Bank magyarországi üzletágának megvásárlásáról. Az üzletág-átruházás magában foglalja az AXA Bank lakossági hitel és megtakarítási, valamint vállalati területét, illetve a bank alkalmazottainak átvételét.

Az AXA Bank augusztus 18-án kelt, postán küldött tértivevényes levelében tájékoztatja ügyfeleit arról, hogy a bank- és betétszámla, valamint a tartós befektetési számla szerződéseket 2016. november 1-jével átadja az OTP Banknak. Az ügyfelek a napokban kapják kézhez a tájékoztatót, amit ajánlott elolvasniuk. Fontos változások jönnek ugyanis akkor is, ha elfogadják azokat, és akkor is, ha nem. Mindenkinek lesz ugyanis tennivalója - írta az Azénpénzem.hu.

Azon ügyfeleknek, akik elfogadják, hogy az OTP-hez kerülnek, először csak annyi a tennivalójuk, hogy ellenőrzik a saját adataikat, és ha már nem aktuálisak, bejelentik a változásokat.

Valamennyi AXA-ügyfél, akinek a szerződései átkerülnek az OTP-hez, új, az OTP Bank által képzett számlaszámot kap. A korábbi AXA-s bankszámlaszámok október 31-én éjfélkor megszűnnek. Az OTP azonban biztosítja, hogy a jelenlegi AXA-számlaszámokra indított utalások november 1-je után is megérkezzenek az új számlaszámokra, illetve az onnan indított utalások is elmenjenek.