Februárban ismét ingyenes csatornákkal várja a nézőket a MinDig TV a 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Február 16. és február 28. között a LiChi TV, február 17. és február 29. között pedig a Spektrum műsoraival találkozhatnak díjmentesen a nézők. Mindkét csatorna változatos műsorkínálattal készül a kódolatlan időszakra - írja a DTV News.

A gasztrofókuszú LiChi-n az ingyenes időszakban jönnek filmek is: február 20-23. között látható lesz például a Teljesen idegenek című olasz film, a Bridget Jones naplója, a Derült égből fasírt és a Derült égből fasírt: A második fogás. Emellett pedig főleg főzőműsorok várják a nézőket.

A Spektrum kódolatlan időszakában a világ legelszigeteltebben élő embereivel foglalkoznak tematikus műsorokkal. Az Élet a fagypont alatt c. műsorban a világ leghidegebb szegleteit mutatja be, olyan helyeket, ahol a hőmérséklet rendszeresen -62 Celsius fogig süllyed. A Vademberek Ben Fogle-lal című műsor pedig egy a modern civilizációból elmenekült emberről szól.

A csatornák programhelyei a következők:

  • LiChi Tv 49 E
  • Spektrum 35 C

Közben márciusban két SD és egy HD csatornával bővül a UPC Direct műholdas szolgáltatás kínálata, továbbá két csatorna alacsonyabb csomagba kerül.