Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A lízingkalkulátor különlegessége a jelenleg elterjedt megoldásokkal összehasonlítva abban rejlik, hogy teljes mértékben az autóvásárlási, -konfigurálási folyamatba integrálva működik. Ennek a vásárlók számára első számú kézzel fogható előnye az, hogy konkrét, az adott autóra ténylegesen elérhető finanszírozási ajánlatot jelenít meg. Szintén lényeges, hogy a felhasználónak nem kell külön opciókban, kitöltendő mezőkben elvesznie, ezáltal az autó kiválasztásának folyamata nagymértékben egyszerűsödik.

A Kia Magyarország honlapján, ugyanazon az oldalon, ahol az érdeklődők az autót konfigurálhatják, a kiválasztott modell alapján a kalkulátor rögtön betölti az ahhoz tartozó finanszírozási konstrukciót, majd megjeleníti a várható törlesztőrészlet és THM összegét.

A finanszírozás valós idejű számításához a konfiguráció során folyamatosan figyeli a kiválasztott modellt, a felszereltségek, színek és egyéb opciók módosításait, illetve a motorizáció adatait, mely a regisztrációs adó pontos kalkulálásához is szükséges. Ezen információk figyelembevételével, a mindig aktuális vételár alapján dinamikusan kalkulálja és jeleníti meg az adott pillanatban érvényes finanszírozási konstrukciót. Mivel a felhasználó ténylegesen valódi, nem csupán tájékoztató jellegű lízingajánlatot kap a kiszemelt járműre, nincs szükség arra, hogy újabb lépésekben vagy más oldalakról további információt szerezzen be, így egykapus megoldásként a kalkulátor nagymértékben megkönnyíti a vásárlás előtti döntést.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Európában elsőként tudtuk elindítani ezt a fejlesztést, és külön örömmel tölt el, hogy a Kia Magyarországnak köszönhetően egy nyitott, innovatív partnerrel dolgozhattunk együtt. Bízunk abban, hogy pozitív fogadtatásra talál ez a szolgáltatás a piacon, és a leendő autóvásárlók rövid időn belül egyre több importőr, forgalmazó online felületein találkozhatnak a kalkulátorunkkal” – mondta Vály Judit, az MKB-Euroleasing vezérigazgatója. Hozzátette: a lízingpiac meghatározó szereplőjeként a vállalat feladatának, egyben felelősségének tartja az állandó innovációt annak érdekében, hogy mind forgalmazó partnerei, mind azok ügyfelei, vásárlói számára a legszínvonalasabb finanszírozási hátteret biztosítsa.