Magyarországon elsőként az MKB Bank Zrt.-nél igényelhető Mastercard World Elite bankkártya. Az új plasztik kifejezetten a magyarországi prémium célcsoportra szabott szolgáltatásokat nyújt, így az ügyfelek egy dedikált, World Elite kártyabirtokosok számára fenntartott ügyfélszolgálati vonalon intézhetik az ügyeiket, ingyen vehetnek fel készpénzt az MKB atm-automatákból, és díjmentes, soron kívüli kártyagyártásra jogosultak.

Külön extra, hogy egy éjjel-nappal elérhető orvosi call centert is biztosítanak a kártyabirtokosai részére, hogy életmóddal, táplálkozással kapcsolatban vagy éppen egészségügyi problémákban, orvosi dokumentumok értelmezésében valódi szakértők nyújtsanak segítséget. A bank World Elite kártyája az utazást is kényelmesebbé teszi.

Sok pénzért sok szolgáltatás

A kártyabirtokosok, utastársaik és 18 éven aluli gyerekeik a repülőtéren a gyorsítósávon mehetnek át a biztonsági ellenőrzésen, majd ezt követően korlátlanul és díjmentesen használhatják a ferihegyi repülőtér Mastercard-váróját, valamint a schwechati repülőtéren a JET, AIR és SKY várókat.

A World Elite kártya az utazást az Allianz által nyújtott, kiterjesztett utasbiztosítással teszi biztonságossá, de a hazaút során sem maradhat el a megkülönböztető figyelem, mivel e kártya a világ összes LoungeKey prémium reptéri várójába belépésre jogosít, és a látogatásokból évente öt alkalommal az MKB átvállalja a kártyabirtokosok belépési díját. A bankkártya díja elég borsos, az első évben 29,9 ezer forint, az követően évente 60 ezer forint a dedikált honlap szerint.