Nem kell nyelvtudás, de még szakmai tapasztalat sem ahhoz, hogy valaki elhelyezkedjen egy benzinkúton töltőállomás kezelő - shop eladó munkakörben - olvasható a portálon

Az egyik Kerepesi úti Mol töltőállomás, shop eladó - kútkezelő munkakörbe 12 órás műszakban, alap + pótlékok + borravaló + jutalék csomaggal kínál állást havi nettó 160 ezer forint fizetési keret mellett.

Az egyik Üllői úti kútra is keresnek dolgozót, viszont a fizetés havi nettó 140 ezer forint, az egyéb juttatásokat tekintve pedig éves bónuszt, mozgóbért, cafeteriát és szakmai tréningeket említenek.

Vidéken jobb a fizetés

A celldömölki Mol töltőállomásra 8 órás munkarendbe várnak munkavállalókat töltőállomás-kezelő és shop eladó feladatok ellátására. A havi nettó fizetési keret 180 ezer forint, de a hirdetésben feltüntetik, hogy vannak még teljesítmény alapú plusz juttatások és a dolgozó számolhat még a borravalóval is.

Bakonygyepesen szintén havi 180 ezres fizetést kínálnak, igaz, itt már 12 órás munkarendben kell dolgozni. Viszont itt is van éves bónusz. Az M5-ös autópálya melletti, Kecskeméthez közeli Mol benzinkúton szintén havi nettó 180 ezret fizetnek, viszont itt elengedhetetlen a saját gépkocsi a munkába járáshoz. A pápai Mol kúton szintén havi nettó 180 ezres fizetésért keresnek embert.

A fotó forrása: Mol Nyrt.