A Citi közép-európai régiója - mely magában foglalja Bulgáriát, Csehországot, Magyarországot, Romániát és Szlovákiát, valamint további - úgynevezett - 11 non-presence országot a régióban - új vezetőt kap, miután Kevin A. Murray augusztusban nyugdíjba ment. A helyére érkező Munir Nanji pályafutását menedzserasszisztensként kezdte a Citinél Kenyában, legutóbb pedig az Asia Pacific régió Global Subsidiaries Group terület vezetője volt a Citi Banking Capital Markets and Advisory üzletágán belül, Szingapúri székhellyel. Munir Nanji közvetlen felettese Kristine Braden, az európai régió vezetője lesz.

„Nagy örömmel üdvözlöm Munir Nanjit újra Közép-Európában, amely egy fontos régió a Citi számára. Munir 30 éves nemzetközi banki tapasztalattal rendelkezik; melynek során a legjelentősebb üzletágakat vezette és kiemelt ügyfélszegmenseinket menedzselte Ázsiában és az EMEA régióban. Irányításával a Citi tovább folytatja hozzájárulását ezen fontos piacok gazdasági növekedéséhez és fejlődéséhez” - mondta róla Kritine Braden a kinevezése kapcsán.

Munir Nanji a cseh franchise vezetőjeként, a felügyeleti jóváhagyást követően, Michal Nebeskyt váltja majd, aki a Citin kívül folytatja pályafutását.

A Citi vezető globális bankként közel 200 millió lakossági, vállalati, állami és intézményi ügyfelet szolgál ki világszerte több mint 160 országban és közigazgatási területen. A Citi a pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja ügyfelei részére, beleértve a lakossági banki szolgáltatásokat, a hiteleket, a vállalati és a befektetési szolgáltatásokat, az értékpapír-kereskedelmet, illetve a tranzakciós szolgáltatásokat és a vagyonkezelést.