Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Music FM és a Sláger FM már csak két-két és fél hónapig szólhat, miután nem hosszabbították meg a frekvenciaengedélyüket - olvasható a portálon.

A Music FM és a Sláger FM üzemeltetője is 2012 februárjában kötötte meg a szerződést a műsorszolgáltatásról, ám ezek az engedélyek csak 7 évre szólnak, viszont további 5 évre meghosszabbíthatók. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa most úgy döntött, hogy nem járul hozzá a hosszabbításhoz.

A Music FM üzemeltetője a Prodo Voice Studio Zrt., amely Nyerges Zsolthoz közel álló üzleti kör birtokol. Simicska Lajos volt üzlettársaként Nyerges Zsolt vásárolta fel a Simicska-birodalom cégeit, és az elmúlt napokban megkezdődött ezeknek a cégeknek az átadása Mészáros Lőrinc köreihez. A Sláger FM frekvenciáját közvetve a Tematic Media Group Kft. birtokolja, amely a romániai befektető, Radu Morar érdekeltsége.

Az NMHH legfrissebb adatai szerint a júliustól szeptemberig tartó időszakban országosan a 4. és az 5. leghallgatottabb rádió volt a Music FM és a Sláger FM a 15 évesek vagy annál idősebbek körében.